20. kesäkuuta 2011

KRUTONGEILLA KRUUNATUT PAPRIKAT

Rapeat krutongit rouskuvat grillatuissa paprikoissa.




RESEPTI (4:lle)

Raaka-aineet:

6 eriväristä paprikaa
4 (kuivahtanutta) paahtoleipäviipaletta
2 valkosipulin kynttä
pehmeää chevré-juustoa
parmesaania
aurinkokuivattuja tomaatteja
yrttejä, suolaa, pippuria
öljyä

  • Kuutioi leipäviipaleet krutonkikuutioiksi ja paahda ne kuumalla, kuivalla pannulla yhdessä valkosipulin kanssa.
  • Halkaise paprikat kahtia ja poista siemenet.
  • Täytä paprikanpuolikkaat chevréllä, aurinkokuivatuilla tomaattiviipaleilla sekä krutongeilla.
  • Mausta makusi mukaan pippurilla, suolalla ja erilaisilla yrteillä.
  • Ripottele pintaan parmesaania.
  • Sivele paprikoiden pintaan öljyä ja kääri ne folioon.
  • Grillaa tai paahda uunin ylätasolla 200C, kunnes juusto sulaa ja paprikat saavat kauniin värin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti