14. huhtikuuta 2013

GRILLATTUJA NEKTARIINEJA VIINISUOLAHEINÄN JA SINIHOMEJUUSTON KANSSA

Kutkuttava yhdistelmä suolaista ja makeaa.



Grillattujen nektariinien makeus sointuu sulavasti yhteen suolaisen sinihomejuuston kanssa. Paahteiset pähkinät sekä viikunabalsamico komppaavat makua kivasti. Täytyy tehdä toistekin!

RESEPTI
Raaka-aineet (2–3:lle)
2 punttia viinisuolaheinää
3 nektariinia
kimpale laadukasta sinihomejuustoa (esim. Stilton)
(viikuna)balsamicosiirappia
kourallinen pekaanipähkinöitä
loraus pähkinäöljyä
suolaa, mustapippuria
  • Paloittele nektariini ja grillaa palat. VINKKI! Parilla sopii tähän niin ikään mainiosti.
  • Riivi viinisuolaheinät ja pirskottele öljy niiden joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paahda pähkinät pannulla. Lisää suolaheinän sekaan. Murustele joukkoon myös sinihomejuusto.
  • Lisää lopuksi grillatut nektariinipalat. Viimeistele balsamicosiirapilla.

1 kommentti: