22. helmikuuta 2012

ENSIMMÄINEN HAASTEENI: HAAVEILUA

Ravintoloiden ja ruuanlaiton jälkeen rakkain harrastukseni lienee unelmointi - kysykää vaikka paremmalta puoliskoltani!

Sain taannoin Pinkistä työhuoneesta hauskan haasteen, johon ehdin tarttua vasta nyt. Haasteessa pyydettiin listaamaan viisi asiaa, joihin sijoittaisin, jos minulla olisi käytössäni rajattomasti rahaa. Materiaalisyyllisyyttä ei kuulemma tarvitsisi potea :)

Muokkasin haastetta hieman ruokablogiin sopivaksi ja heitänkin vastaavan ajatusleikin samalla seuraaviin blogeihin:

Cebicin keittiössä

Dinner 4u2

Koemaistaja

Kulinaarimuruja

Sillä sipuli

Kysymys kuuluu: MITKÄ VIISI RUOKAAN LIITTYVÄÄ ASIAA TOTEUTTAISIT / KEITTIÖÖSI HANKKISIT, JOS VAIN TAIVAS OLISI BUDJETISSASI RAJANA?

Tässä omat vastaukseni:

1. Ihan ensimmäiseksi sulattelisin äkkirikastumistani tovin, poksauttaisin auki pullon jotain ihan törkeän kallista sampanjaa ja nauttisin piiiitkän illallisen jossain lempiravintoloistani. Palanpainikkeet siemailtaisiin A21:sessa ja jatkot pidettäisiin Kämpin loisteliaimmassa sviitissä, tietty. Kutsuisin tietysti mukaan myös kaikki tärkeät ja rakkaat!

2. Seuraavaksi suuntaisin matkatoimistoon ja buukkaisin ruokareissuja ympäri maailmaa. Muun muassa New York, Tokio, Barcelona ja Soul olisivat kohteina - Etelä-Amerikkaa unohtamatta. (No joo, en kyllä koskaan raahaa luitani matkatoimistoon, vaan varaan netistä. Pointti tuli kai silti selväksi...?)

3. Kiertelisin viinitiloja joka maailmankolkassa: Kaliforniassa, Chilessä, Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Italiassa, Portugalissa, Espanjassa, Ranskassa... Heittäytyisin ehkä jopa niin hurjaksi, että pitäisin sapattivapaan ja pestautuisin töihin vaikkapa lempituottajani Pio Cesaren viiniviljelyksille. (Joo-o, myös äveriäänä voi tehdä töitä!)

4. Hankkisin huippulaadukkaan kaasulieden uuneineen sekä uusisin astia- ja kodinkonevalikoimani. Ostoslistalle päätyisi myös kunnollinen viinikaappi. Lisäksi täydentäisin Riedel-lasisarjani loppuun. Niin, ja siipalle (ehkä vähän myös itselle) ostaisin täydellisen espressokoneen!

5. Hankkiutuisin erilaisille ruoka- ja juomakursseille, kuten Jamie Oliverin tai Hubert Kellerin oppiin... Rahallahan saa mitä vain, eikös? :)

Ihanaa unelmointia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti