RESEPTI (8–10:lle)
Raaka-aineet:
2 kananmunaa
3 dl sokeria
1,5 dl maitoa
150g leivontamargariinia
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
100 g Marianne-crushia
- Sekoita kuivat aineet keskenään Marianne-crushia lukuunottamatta.
- Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää sekaan maito ja sula rasva.
- Sekoita jauhoseos taikinaan. Lisää lopuksi Marianne-crush.
- Paista 180°C noin 45 minuuttia uunin alaosassa. Peitä paistamisen aikana tarvittaessa foliolla, ettei pinta pala.
Täyte:
Vadelmahilloa
- Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan. Levitä kerrosten välille hilloa ja kokoa kakku.
Kuorrutus:
3dl tomusokeria
50 g sulaa leivontamargariinia
1 rkl kaakaojauhetta
vahvaa espressoa
- Sekoita ainekset (VINKKI: Tomusokeri kannattaa siivilöidä paakkuuntumisen välttämiseksi)
- Levitä kakun päälle ja koristele nonparelleillä. Anna jähmettyä. Parhaimmillaan kakku on parin päivän päästä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti