28. heinäkuuta 2011

TAGLIATELLEA MUSKOTTIPÄHKINÄLLÄ JA KIRSIKKATOMAATEILLA

Tämä herkullinen resepti on mukailtu Saku Tuomisen Aglio & Olio -kirjasta.




RESEPTI (2:lle)

Raaka-aineet:

8 rullaa tagliatellea
2 rs kirsikkatomaattia
1 puntti basilikaa
2 valkosipulinkynttä
voita, muskottipähkinää, parmesaania
(suolaa, mustapippuria)

  • Viipaloi valkosipulit ohuiksi siivuiksi ja kuullota voissa.
  • Vähennä lämpötilaa ja lisää pannulle reilusti voita.
  • Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 20 min.
  • Keitä tagliatellet runsaassa, suolalla maustetussa vedessä (HUOM! Lisää suola vasta kun vesi kiehuu!)
  • Mausta muskottipähkinäjauheella tai raasta sekaan tuoretta muskottipähkinää. Halutessasi voit lisätä suolaa ja pippuria.
  • Revi joukkoon osa basilikasta ja anna hautua vielä hetki.
  • Lisää lopuksi pieni nokare voita ja loput basilikat. (Jätä muutama lehti koristeluun.)
  • Sekoita kastike ja pasta, kokoa annokset ja viimeistele parmesaanilla, pippurilla ja basilikalla.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti