RESEPTI (2:lle)
Raaka-aineet:
8 rullaa tagliatellea
2 rs kirsikkatomaattia
1 puntti basilikaa
2 valkosipulinkynttä
voita, muskottipähkinää, parmesaania
(suolaa, mustapippuria)
- Viipaloi valkosipulit ohuiksi siivuiksi ja kuullota voissa.
- Vähennä lämpötilaa ja lisää pannulle reilusti voita.
- Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 20 min.
- Keitä tagliatellet runsaassa, suolalla maustetussa vedessä (HUOM! Lisää suola vasta kun vesi kiehuu!)
- Mausta muskottipähkinäjauheella tai raasta sekaan tuoretta muskottipähkinää. Halutessasi voit lisätä suolaa ja pippuria.
- Revi joukkoon osa basilikasta ja anna hautua vielä hetki.
- Lisää lopuksi pieni nokare voita ja loput basilikat. (Jätä muutama lehti koristeluun.)
- Sekoita kastike ja pasta, kokoa annokset ja viimeistele parmesaanilla, pippurilla ja basilikalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti