RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:
2 munakoisoa
8 kypsää tomaattia
1 puntti basilikaa
3 paahtoleipää revittyinä
1 valkosipulinkynsi
reilusti parmesaania
suolaa, mustapippuria
laadukasta oliiviöljyä
- Viipaloi munakoisot ja itketä ne ripottelemalla pinnalle suolaa. Anna nesteen valua siivilässä.
- Viipaloi tomaatit ja valkosipuli. Voitele uunivuoka öljyllä.
- Paista munakoisoviipaleet kevyesti pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaansa.
- Asettele kerroksittain vuokaan munakoisoviipaleet, basilikanlehdet ja tomaatit.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta päälle hieman öljyä.
- Ripottele pinnalle leipämurska, valkosipuliviipaleet ja raastettu parmesaani.
- Paista uunin keskitasolla 225 ?, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja juusto sulanut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti