26. marraskuuta 2013

KANASALAATTI INKIVÄÄRIKASTIKKEELLA



4:lle

2 kananrintafileetä
2 valkosipulinkynttä
puntti cosmopolitan-salaattia
½ kurkku
½ puntti korianteria
½ limen mehu
100 g cashewpähkinöitä
1 avokado
1 punainen chili
öljyä
suolaa ja mustapippuria

Marinoitu punasipuli:

1 punasipuli
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl sokeria

Inkiväärikastike:

3–4 cm:n pala inkivääriä
¼ dl öljyä
2 tl omenaviinietikkaa
½ limen mehu
ripaus suolaa 

  • Leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi. 
  • Sekoita sokeri punaviinietikkaan, kaada sipulisiivujen päälle ja peitä kelmulla.
  • Kuivaa kananrintafileet ja hiero niiden pintaan valkosipulia, suolaa ja pippuria.
  • Siivuta loput valkosipulit. 
  • Kuumenna öljy pannussa ja paista kanafileet valkosipulien kanssa kullanruskeiksi. Purista päälle puolikkaan limen mehu.
  • Paahda pähkinät kuumalla kuivalla pannulla.
  • Viipaloi avokado, chili ja kurkku. Silppua korianteri ja revi salaatti.
  • Valmista kastike: Kuori ja pilko inkivääri pieniksi paloiksi. Surauta sauvasekoittimella sekaisin öljyn, omenaviinietikan sekä puolikkaan limen mehun kera. Mausta suolalla. 
  • Nostele kastike salaatin sekaan.
  • Kokoa salaatti kasaamalla ainekset tarjoilulautaselle. Nauti.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti