RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:
2 pientä sipulia
1 valkosipulinkynsi
500g penneä
1 munakoiso
1 ½ rs kirsikkatomaatteja
1 puntti basilikaa
? punaista chiliä
1 prk tomaattimurskaa (esim. Mutti)
100 g ricottaa
1 tl muskottipähkinää
suolaa, pippuria
voita, öljyä
- Viipaloi munakoisot ja itketä ne ripottelemalla päälle suolaa. Anna valua ja huuhtele.
- Pilko sipulit ja chili. Puolita tomaatit.
- Kuullota sipuleita hetki voi-öljyseoksessa, laske lämpöä ja lisää chilit, tomaatit ja murska.
- Hauduta kastiketta pannulla ja paista sillä välin kaunis väri munakoisojen pintaan.
- Keitä pasta.
- Mausta kastike muskotilla, suolalla ja pippurilla. Revi joukkoon basilika.
- Kuutioi munakoisot ja lisää kastikkeeseen. Lisää lopuksi ricotta.
- Sekoita kastike pastaan ja tarjoile parmesaanin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti