12. elokuuta 2011

PENNEÄ, MUNAKOISOA JA RICOTTAA TOMAATTIKASTIKKEESSA

Paras pastakastike syntyy Muttin tomaateista.







RESEPTI (4:lle)

Raaka-aineet:

2 pientä sipulia
1 valkosipulinkynsi
500g penneä
1 munakoiso
1 ½ rs kirsikkatomaatteja
1 puntti basilikaa
? punaista chiliä
1 prk tomaattimurskaa (esim. Mutti)
100 g ricottaa
1 tl muskottipähkinää
suolaa, pippuria
voita, öljyä

  • Viipaloi munakoisot ja itketä ne ripottelemalla päälle suolaa. Anna valua ja huuhtele.
  • Pilko sipulit ja chili. Puolita tomaatit.
  • Kuullota sipuleita hetki voi-öljyseoksessa, laske lämpöä ja lisää chilit, tomaatit ja murska.
  • Hauduta kastiketta pannulla ja paista sillä välin kaunis väri munakoisojen pintaan.
  • Keitä pasta.
  • Mausta kastike muskotilla, suolalla ja pippurilla. Revi joukkoon basilika.
  • Kuutioi munakoisot ja lisää kastikkeeseen. Lisää lopuksi ricotta.
  • Sekoita kastike pastaan ja tarjoile parmesaanin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti