1. huhtikuuta 2012

KERMAINEN LOHI-RAPUPASTA

Kotoista ruokaa.




RESEPTI (6:lle)
Raaka-aineet:

300g lohta
1 pss pakastekatkarapuja
2 pientä salottisipulia
1/2 punttia ruohosipulia
2 prk soijakermaa
1 tl valkopippuria
suolaa
parmesaania
voita

  • Poista kalasta nahka ja ruodot. Paloittele.
  • Keitä pasta runsassuolaisessa vedessä.
  • Kuutioi sipuli ja kuullota se kevyesti voissa. 
  • Lisää pannulle lohipalat. Huom! Älä paista kalaa ylikypsäksi!
  • Lisää kerma, mausteet ja ravut. Silppua sekaan ruohosipuli.
  • Sekoita kastike pastan sekaan, annostele lautasille ja raasta päälle parmesaania.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti