15. huhtikuuta 2012

KIVA KÖPIS KUVINA

Kööpenhamina on Pohjoismaiden Berliini ruokakulttuuriltaan ja tunnelmaltaan.



Isä Ukin alkupalat autenttisessa japanilaisravintola Bentossa.



Ex-teurastamon leipää tuorevoilla. Ja tietysti kuohuvaa!



Kuuma koira köpisläisittäin.



Kävi kaaliin! Erään aterian yllättäjä, jonka savunmaku sulostutti.



Kuinka moni on maistanut näin vanhaa vuosikertaa? Il Sensossa se on mahdollista.



Samalla reissulla nähtiin myös Eiffel.



Sushien Top 1. Tuoreudesta sen tuntee.



Tartar osui ja upposi!



Laiska brunssi käänsi lomamoodiin kiireen keskellä.



Omenaa ja kanelia Kødbyensin tapaan.



Se modernimpi smörrebröd.



Pinkki perjantai. Ja ihana illallisen aloitus.




1 kommentti:

  1. Talla, tartar oli siis tehty lohesta - ja se oli erinomaista! Kun tavara on tuoretta, ei paljon muuta tarvita :)Kiva kuulla sinusta, Mimosa! Miten siell? briteiss? menee? Onko l?ytynyt herkullisia ruokapaikkoja? Kunhan kotiudut, j?rjestet??n jonkinlaiset ruokatreffit - vaikkapa Dinner4u2:n likkojen kanssa, eik?s? Nauti siell?! :)Samaa mielt?, Hannele! Ainoa vaan, ett? hintataso on turhan korkea... Mutta valinnanvaraa riitt?? joka makuun :)

    VastaaPoista