9. kesäkuuta 2012

BISTROJEN PILKUTTAMA PARIISI JA SYY BLOGIUNELIAISUUTEENI

Bistrojen pilkuttama Pariisi on hauska kohde herkuttelijalle. 


Terveisiä Pariisista!

Ja anteeksi hiljaiseloni Portobellossa. Pöytälaatikkoon on kertynyt kasapäin niin reseptejä kuin ravintola-arvostelujakin, jotka yritän jossain välissä kahlata läpi sekä saada julkaistuksi blogiini. Kevään kuluessa olen saanut osallistua moniin blogitapahtumiin, kuten Sami Tallbergin villiyrttipäivälliselle Kämp Signessä, Palacen saarikierrokselle ym. Olen myös tehnyt uusia ravintolalöytöjä, ihastunut uusiin viineihin sekä bongannut uusia suosikkiannoksia. Postaan näistä pian!

Syy laiskaan blogini päivittämiseen löytyy työrintamalta: uudet haasteet ovat täyttäneet päiväni ja pitäneet kiireisenä.

Ideakeittiöstä voitte lukea tuoreimpia ruoka-artikkeleitani sekä reseptejäni! Tarjolla on muassa aasialaisen säväyksen saanut possuburger, rosmariinikanaa sitruunalla ja valkosipulilla, parsaa parmalaisittain ja paljon muuta - käykäähän tutustumassa! Lisäksi Ideakeittiöstä voitte lukea artikkeleitani esim. jääkiekkoilija Petteri Nokelaisen ruokavaliosta, Top Chef -Lassen suosikkiruoista, riemastuttavasta Ravintolapäivästä jne. Kristian Perkola antaa vinkit aasialaisen ruoan valmistukseen kotikeittiössä, Master Chef -Mika valmistaa makkaraa ja Sami Tallberg neuvoo villiyrttien käytössä ruoanlaitossa.

Kokoan Ideakeittiön jutuista välilehden myös tänne Portobelloon. Aikeissani on myös uusia blogin ulkoasua näin kesän kunniaksi hieman.

Tässä kuitenkin ensin kuvamuistoja Pariisista. Lisää tunnelmia luettavissa myöhemmin Viini-lehdestä...

Pikaisiin palaamisiin!La Forge -bistron iloinen isäntä Jean-Francois otti vieraat vastaan hymyillen. Tässä hän esittelee ankanmaksaansa (oikealla käsittelemätön, vasemmanpuoleisella lautasella puolestaan terriini).La Cure Gourmande on kaupungin söpöin karkkikauppa, josta tuliaisiksi tarttui mm. käsintehtyjä herkkutikkareita.Skumpat skoolattiin Helsinki-Vantaalla vietnamilaisen lohirullan kanssa.Bistroy Les Papillesissa herkullisella lounaalla. Paikan omistaa tähtiravintola Tailleventin entinen pääsokerileipuri. Les Papilles ihastuttaa laajalla viinivalikoimallaan.Chevremoussea ja tomaattitartaria basilikalla höystettynä.Profiteroles on jälkiruoka kaloreita kaihtamattomalle. Tuulihattuja, jäätelöä, kermaa ja kuumaa suklaata, ah...Alkuruokasimpukat södessä pikkupadassa.

1 kommentti:

  1. Kannattaa k?yd? katsastamassa kaupunki! :)Taidettiin me olla, tosin eri p?iss? p?yt?? (tulin paikalle viimeisen?) :)

    VastaaPoista