5. helmikuuta 2012

BRUNSSIEN AATELIA - KAHVILA KRULLA

Vaalipäivään varustaudutaan kunnon eväin.Wieniläiskahvila Krulla tarjoilee aamiaista joka päivä iltapäiväviiteen asti, mikä sopii aamu-unisille paremmin kuin hyvin. Keski-Euroopasta tutun tavan myöhäiseen aamiaistarjontaan soisi yleistyvän Suomessa muutenkin.

Krullassa valittavana on maittavia aamiaislautasia sekä a'la carte -aamupala-annoksia, herkullinen valikoima kakkuja ja leivoksia, erikoiskahveja sekä teetä. A-oikeuksien myötä aamun voi aloittaa kuplajuomalla tai terästää teetä tilkalla rommia.

Ison kiitoksen Krulla ansaitsee loistavan hinta-laatusuhteen aamiaisbuffetistaan, jota tarjoillaan arkisin klo 10.30 asti ja viikonloppuisin kolmeen. Buffet pursuaa erilaisia antipastoja, salaatteja, marinoituja vihanneksia, mereneläviä sekä kananmunaa monella tapaa. Tuoreet croissanit ja leipävalikoima ovat ehdottomasti mainitsemisen (ja maistamisen) arvoisia.

Lämpimiä ruokavaihtoja on yleensä kolme, mutta harvoin jaksan niihin asti. Täytyyhän tilaa jättää myös talon hedelmävalikoimalle sekä makeille herkuille :) Krullan juustokakku on kerrassaan ihanaa!
Jälkkärivalikoima kuuluu hintaan (25€) sunnuntaisin. Lauantaisin brunssi kustantaa 22€ (tuolloin jälkiruokia voi ostaa lisähintaan) ja arkipäivinä 12 €. Laajasta ja laadukkaasta valikoimasta maksaa mielellään, joten hintataso on mielestäni varsin kohtuullinen. Krulla tarjoaa myös lounasta, mutten ole vielä ehtinyt testata sitä.

Henkilökunta on hymyilevää ja nälkä pysyy poissa pitkään. Suosittelen!


Kahvila Krulla
www.krulla.com
Aukioloajat: Ma–Pe 7.30–18, La 9–17, Su 11–17
Lönnrotinkatu 13, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti