17. helmikuuta 2012

TÄYTETYT PAPRIKAT KOLMELLA JUUSTOLLA

Ex tempore -kokeiluni valloitti ruokailijat.



RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:

4 punaista paprikaa (alkuruokana riittää 2)
1 rs tuoreita herkkusieniä
muutama aurinkokuivattu tomaatti
1/2 punttia basilikaa
n. 100 g fetaa kuutioina
4 rkl tuorejuustoa (esim. Creme Bonjourin aurinkokuivattu tomaatti käy mainiosti)
4 rkl raastettua parmesaania
suolaa, mustapippuria


  • Puolita paprikat ja poista siemenet.
  • Viipaloi sienet ja paista kevyesti pannulla.
  • Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit sekä revi basilika.
  • Täytä paprikat sienillä ja tomaateilla. Ripottele sekaan basilika.
  • Lisää mukaan feta ja lusikoi sekaan tuorejuusto.
  • Raasta päälle parmesaani ja rouhi pintaan hieman suolaa sekä pippuria.
  • Paista uunissa grillivastuksen alla 200°C kunnes juusto sulaa ja paprikat saavat kauniin värin.
  • Tarjoa sellaisenaan esimerkiksi vihersalaatin kera tai keitä kaveriksi riisiä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti