29. maaliskuuta 2013

KANA-AVOKADO-MANGOSALAATTI PÄHKINÖIDEN JA KORIANTERIN KERA

Ihastusta ensitapaamisella.



RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:

2 maustamatonta luomukananfileetä
2 vihreää chiliä
2 avokadoa
1 mango
1–2 punttia tuoretta korianteria
2 oksaa tuoretta minttua
120 g cashewpähkinöitä
1 kerä rapeaa salaattia
1,5 limeä
1 valkosipuli
oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria, paprikamaustetta

  • Nosta kanafileet huoneenlämpöön mielellään tunti ennen valmistamista.
  • Revi salaatti. Pyöräyttele käsin sekaan yhden limen mehu sekä öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Silppua yrtit ja viipaloi chilit. Lisää salaattiin.
  • Murskaa valkosipuli.
  • Paahda pähkinät kuumalla, kuivalla pannulla.
  • Kuivaa kanafileet ja hiero niiden pintaan valkosipulimurska, öljy sekä suolaa, pippuria ja paprikajauhetta. Purista fileiden pintaan puolikas lime. Paista öljyssä pannulla tai parilalla.
  • Kuutioi mango ja avokado. Lisää salaatin sekaan.
  • Pilko hieman jäähtyneet kanafileet ja lisää salaattiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti