10. lokakuuta 2011

MAHTAVA MEKSIKOLAINEN: CAFE DE NOPAL

Persoonallisesta Cafe de Nopalista ei voi poistua hymyilemättä.

Helsingin Lönnrotinkadulla sijaitseva Cafe de Nopal on persoonallisesti sisustettu ravintola, joka tarjoaa mahtavaa meksikolaisruokaa sekä sydämellistä palvelua. Heti kynnyksen yli astuttua tulee fiilis kuin olisi Etelä-Amerikassa. Letkeä musiikki pauhaa, henkilökunta hymyilee ja keittiöstä tulvii huumaavia tuoksuja.

Ruoka on erinomaista! Nachojen kanssa tarjottuun, vihreistä tomaateista ja korianterista valmistettuun salsa verdeen jäi koukkuun. Myös chipotlesta potkua saanut chilikastike oli mainiota. Pääruuaksi valitsin listan ainoan kasvisvaihtoehdon, ensilladat tuorejuustotäytteellä ja tomaattikastikeella. Annos oli tuhti ja tuore, ihanan itsetehdyn makuinen.

Toisella kerralla tilasin tortillan, jonka täytteinä oli perunaa, papua, avokadoa, tuorejuustoa ja salaattia - kerrassaan herkullista! Kokit valmistivat annoksen mukisematta ilman siihen kuulunutta naudanlihaa. Alkuun tarjotut makeanhappamat pähkinät olivat uusi tuttavuus ja toimivat kivasti nachojen kaverina. Aterian kruunasi pehmeän vaniljainen paahtovanukas, joka suli suussa.

Annoksia joutuu odottamaan aika kauan, mutta siitä varoitetaan jo ovella, eikä se haitannut minua. Meksikolaismakujen kyytipoikana maistuisi olut, joten jään odottamaan A-oikeuksia. Myös ruokalista päivittäin vaihtuvista annoksista olisi kiva saada nettiin. Ruokailemassa on usein myös meksikolaisia, mikä kielii siitä, ettei keittiössä ole kovin kauaksi menty aidosta mex mex -ruuasta.

Kaiken kaikkiaan ilahduttava ravintolakokemus, josta jää hyvä mieli. Tätä lisää!
Cafe de Nopal

Aukioloajat: ma–pe klo 16–20.30.

Lönnrotinkatu 9, 00120 Helsinki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti