13. lokakuuta 2011

SYYSSATOA: ÄIDIN LEMPEÄ KANTARELLIKEITTO

Keiton kyytipojaksi sopii Sauvignon Blanc -rypäleestä valmistettu valkoviini. 




RESEPTI (4:lle)

Raaka-aineet:

3 dl kantarelleja
1 sipuli
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1,5 dl valkoviiniä
1 litra vettä
1 kasvisliemikuutio
tilkka ruokakermaa
100 g tuorejuustoa (esim. Creme Bonjour Deluxe Kantarelli)
Maizenaa
öljyä, voita
suolaa, mustapippuria
muskottipähkinää, chilirouhetta
persiljaa
pari tippaa Tabascoa

  • Kuullota sipulit voi-öljyseoksessa.
  • Lisää pilkotut kantarellit ja viini. Kiehauta.
  • Lisää 1 litra vettä sekä kasvisliemikuutio.
  • Suurusta Maizenalla.
  • Lisää tuorejuusto ja mausteet. Lorauta sekaan kerma.
  • Koristele persiljalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti