RESEPTI (2:lle)
Raaka-aineet:
6 eriväristä paprikaa
1 pkt halloumia
1 puntti basilikaa
kourallinen maapähkinöitä
öljyä, suolaa
Marinadi paprikoille:
balsamicoa
oliiviöljyä
1/2 punaista chiliä silppuna
kuminaa, kuivattua rosmariinia, kuivattua basilikaa, pippuria
1 iso valkosipulinkynsi silppuna
- Puolita paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat pellille.
- Hiero paprikoiden pintaan öljyä, ripottele päälle suolaa.
- Paahda paprikat uunin korkeimmassa lämpötilassa ylimmällä tasolla.
- Paahda, kunnes paprikoiden pinta tummuu. Tämän jälkeen kuori irtoaa helposti.
- Pilko kuoritut paprikat kuutioiksi ja laita ne kannelliseen kippoon.
- Valmista marinadi sekoittamalla ainekset keskenään. Sekoita paprikoiden joukkoon ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
- Kuori ja paahda maapähkinät kuivalla pannulla. Revi basilika.
- Paista viipaloitu halloum paistinpannulla kauniin ruskeaksi. HUOM! Halloum ei vaadi pannulle rasvaa.
- Kokoa annos asettelemalla pohjalle keko paprikoita ja päälle halloumia. Ripottele päälle pähkinöitä ja basilikanlehtiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti