16. tammikuuta 2012

FLUNSSAN NUJERRUSTA MARJASMOOTHIELLA

Portobellon sairastuvalla noidutaan lenssua tiehensä vitamiinipommin turvin.




RESEPTI (4 reilua annosta)
Raaka-aineet:

200 g pakastemarjoja makusi mukaan
2 banaania
3 kiiviä
n. 5 dl Valion marjakeittoa
hyppysellinen tuoretta inkivääriä
(pähkinöitä, kauraleseitä)

  • Jos käytät ulkomaisia pakastemarjoja, kuumenna ne mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Kuori ja paloittele hedelmät. 
  • Surauta ainekset sekaisin tehosekoittimessa. Raasta sekaan inkivääriä.
  • Käperry peiton alle ja nauti!

VINKKI: Voit lisästä smoothieen pähkinöitä, leseitä tai siemeniä makusi mukaan. Itse vaihtelen makuja aamusta toiseen. Kuvassa lisäksi tuorepuristettua appelsiinimehua, jota lantraan yleensä ananastäysmehuun. Päivän vitamiiniannos on taattu!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti