31. tammikuuta 2012

TOFUA JA SIENIÄ AASIALAISITTAIN

Tofuun tulee vaihtelua thaimausteista.



RESEPTI (2:lle)
Raaka-aineet:

1 pkt marinoitua tofua
1 rs tuoreita herkkusieniä
1 punasipuli
70g cashew-pähkinöitä
tusina kirsikkatomaatteja
2 rkl sesamöljyä
1 puntti korianteria
1 pieni punainen chili
tuoretta inkivääriä
2 rkl Tamarindi-tahnaa
2 rkl soijaa
1 tl paprikamaustetta

  • Halkaise chili ja poista siemenet. Kuori reilu pala tuoretta inkivääriä sekä sipuli.
  • Viipaloi inkivääri, chili ja sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
  • Pyyhi tofun pinta talouspaperilla ja viipaloi. 
  • Puhdista sienet.
  • Kuumenna sesamöljy pannussa. Kuullota inkivääriä, chiliä ja sipulia hetki. Lisää sitten sienet.
  • Paista sieniin väriä pintaan ja lisää tomaatit. 
  • Lisää Tamarindi ja soija. Anna hautua hiljalleen.
  • Lisää tofuviipaleet, pähkinät ja paprikamauste. 
  • Lisää lopuksi korianteri ja pyöräytä sekaisin. Tarjoile sellaisenaan tai riisin kera.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti