RESEPTI (2:lle)
Raaka-aineet:
1 pkt marinoitua tofua
1 rs tuoreita herkkusieniä
1 punasipuli
70g cashew-pähkinöitä
tusina kirsikkatomaatteja
2 rkl sesamöljyä
1 puntti korianteria
1 pieni punainen chili
tuoretta inkivääriä
2 rkl Tamarindi-tahnaa
2 rkl soijaa
1 tl paprikamaustetta
- Halkaise chili ja poista siemenet. Kuori reilu pala tuoretta inkivääriä sekä sipuli.
- Viipaloi inkivääri, chili ja sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
- Pyyhi tofun pinta talouspaperilla ja viipaloi.
- Puhdista sienet.
- Kuumenna sesamöljy pannussa. Kuullota inkivääriä, chiliä ja sipulia hetki. Lisää sitten sienet.
- Paista sieniin väriä pintaan ja lisää tomaatit.
- Lisää Tamarindi ja soija. Anna hautua hiljalleen.
- Lisää tofuviipaleet, pähkinät ja paprikamauste.
- Lisää lopuksi korianteri ja pyöräytä sekaisin. Tarjoile sellaisenaan tai riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti