12. tammikuuta 2012

KASVISSYÖJÄN BOLOGNESE

Joskus tekee mieli rehellistä perusruokaa. Muttin tomaateissa muhii maukas soijabolognese. Nopeaa ja vaivatonta.



RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:

n. 2,5 dl soijarouhetta
n. 5 dl vettä
1 prk Muttin tomaattimurskaa
1 ps Spaghetti Mix -mausteseosta (Maggi)
1 pieni punasipuli
1 iso valkosipulinkynsi
kourallinen kirsikkatomaatteja
chiliä, basilikaa
musta- ja valkopippuria, paprikamaustetta, timjamia, suolaa
spaghettia

  • Lisää soijarouhe ja Spaghetti Mix -seos kiehuvaan veteen ja pienennä lämpöä niin, että kastike saa hautua hiljalleen kiehuen.
  • Paloittele sipulit, kirsikkatomaatit sekä chili ja lisää kastikkeen sekaan. Lisää myös tomaattimurska.
  • Hauduta, kunnes kastike sakenee. Lisää lopuksi mausteet.
  • Tarjoa spaghetin kanssa ja raasta halutessasi pinnalle juustoa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti