RESEPTI
Raaka-aineet (2:lle)
400 g (2 kiekkoa) President Chevertine -juustoa
1 dl pekaanipähkinöitä
3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
erilaisia salaatteja (esim. tammenlehvä, frisee)
n. 0,5 dl parmesaanilastuja
juoksevaa hunajaa
öljyä, tummaa balsamicoa
suolaa, pippuria
- Paahda pähkinät kuumalla, kuivalla pannulla.
- Paloittele tomaatit ja revi salaatit.
- Sekoita salaatin sekaan öljy ja balsamiviinietikka sekä rouhitut mausteet.
- Halkaise vuohenjuustokiekot kahtia. Paista pannulla kullanruskeiksi.
- Kokoa annokset ripottelemalla salaattikeon päälle muut ainekset.
- Asettele päälle juustokiekot.
- Valuta päälle juoksevaa hunajaa. Ripottele halutessasi pinnalle mustapippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti