18. tammikuuta 2012

HUNAJAINEN VUOHENJUUSTOSALAATTI

Pähkinäinen vuohenjuustosalaatti puetaan hunajahuntuun.




RESEPTI
Raaka-aineet (2:lle)

400 g (2 kiekkoa) President Chevertine -juustoa
1 dl pekaanipähkinöitä
3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
erilaisia salaatteja (esim. tammenlehvä, frisee)
n. 0,5 dl parmesaanilastuja
juoksevaa hunajaa
öljyä, tummaa balsamicoa
suolaa, pippuria

  • Paahda pähkinät kuumalla, kuivalla pannulla.
  • Paloittele tomaatit ja revi salaatit. 
  • Sekoita salaatin sekaan öljy ja balsamiviinietikka sekä rouhitut mausteet.
  • Halkaise vuohenjuustokiekot kahtia. Paista pannulla kullanruskeiksi.
  • Kokoa annokset ripottelemalla salaattikeon päälle muut ainekset.
  • Asettele päälle juustokiekot.
  • Valuta päälle juoksevaa hunajaa. Ripottele halutessasi pinnalle mustapippuria.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti