RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:
Tusina tuoreita viikunoita
100g Roquefort-juustoa
1 ruukku tammenlehväsalaattia
50g saksanpähkinöitä
Öljyä, suolaa, mustapippuria
Punaviinisiirappi:
2 dl punaviiniä
1 dl sokeria
1/3 dl punaviinietikkaa
- Aloita valmistamalla punaviinisiirappi. Keitä aineksia hiljalleen kattilassa, kunnes seos alkaa saeta siirappimaiseksi. Sekoita jäähdyttämisen ajan.
- Revi salaatit laakealla lautaselle. Pirskottele sekaan öljyä ja lisää suola sekä pippuri.
- Paahda pähkinöihin kaunis väri kuivalla pannulla.
- Lohko viikunat ja juusto.
- Kokoa salaatti ja viimeistele punaviinisiirapilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti