RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:
2 munakoisoa
3–4 tomaattia
4 valkosipulin kynttä
2 pkt halloum-juustoa
puntti basilikaa
öljyä, suolaa, pippuria, yrttejä
- Leikkaa munakoisot pitkittäin n. 1 cm:n viipaleiksi ja itketä ne ripottelemalla päälle suolaa. Anna kitkerän nesteen valua n. 30 min ja huuhtele viipaleet.
- Sivele munakoisoviipaleiden pintaan öljyä ja mausta ne suolalla, pippurilla sekä kuivatuilla yrteillä makusi mukaan (esim. oregano sopii hyvin).
- Paista n. 5 minuuttia 225C-asteisessa uunissa.
- Viipaloi tomaatit, valkosipulit ja halloum.
- Kääri paistettujen munakoisoviipaleiden väliin tomaattia, basilikaa, halloumia sekä valkosipulia. Kiinnitä nyytit cocktail-tikulla.
- Sivele pintaan tarvittaessa hieman öljyä ja ripottele mausteita.
- Grillaa tai paista parillassa liedellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti