20. kesäkuuta 2011

MARINOITUA KESÄKURPITSAA MOZZARELLATÄYTTEELLÄ

Kasvissyöjän cocktail-palassa marinoidun kesäkurpitsan sisään kääritään pehmeää mozzarellaa.





RESEPTI (4:lle)

Raaka-aineet:

2 kesäkurpitsaa
2 pkt buffalo-mozzarellaa
1 puntti basilikaa
1 dl öljyä
tuoretta chiliä, valkosipulia, kuivattuja yrttejä
suolaa, pippuria


  • Kuori kesäkurpitsat ja höylää ne ohuiksi siivuiksi (tavallinen juustohöylä sopii tähän hyvin).
  • Paista siivut kuumalla pannulla niin, että ne saavat molemmilta puolilta väriä. Anna jäähtyä. 
  • Valmista marinadi sekoittamalla mausteet öljyyn. Silppua mukaan myös tuoreet basilikanlehdet.
  • Valuta marinadi tasaisesti kesäkurpitsasiivujen päälle ja anna maustua jääkaapissa n. 1,5 tuntia.
  • Pilko mozzarella pieniksi paloiksi.
  • Kokoa coktail-palat käärimällä marinoituun kesäkurpitsasiivun sisään mozzarellaa.
  • Kiinnitä kääröt cocktail-tikulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti