RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:
2 kesäkurpitsaa
2 pkt buffalo-mozzarellaa
1 puntti basilikaa
1 dl öljyä
tuoretta chiliä, valkosipulia, kuivattuja yrttejä
suolaa, pippuria
- Kuori kesäkurpitsat ja höylää ne ohuiksi siivuiksi (tavallinen juustohöylä sopii tähän hyvin).
- Paista siivut kuumalla pannulla niin, että ne saavat molemmilta puolilta väriä. Anna jäähtyä.
- Valmista marinadi sekoittamalla mausteet öljyyn. Silppua mukaan myös tuoreet basilikanlehdet.
- Valuta marinadi tasaisesti kesäkurpitsasiivujen päälle ja anna maustua jääkaapissa n. 1,5 tuntia.
- Pilko mozzarella pieniksi paloiksi.
- Kokoa coktail-palat käärimällä marinoituun kesäkurpitsasiivun sisään mozzarellaa.
- Kiinnitä kääröt cocktail-tikulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti