RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:
n. 40 kpl tiikerirapuja
1 limen mehu
2–3 isoa valkosipulin kynttä
1 punainen, tuore chili
persilijaa, mustapippuria, sormisuolaa
öljyä
- Valmista marinadi: Lisää limemehuun pieniksi hakatut chilit ja valkosipulit. Lisää n. 0,5 dl hyvälaatuista öljyä. Mausta tuoreella persiljalla, suolalla sekä pippurilla.
- Valuta marinadi rapujen päälle ja anna maustua jääkaapissa n. tunnin.
- Pujoita marinoituneet ravut grillitikkuihin (HUOM! Jos käytät puisia tikkuja, muista liottaa ne vedessä ensin).
- Grillaa vartaat kypsiksi. Ravut kypsyvät nopeasti, joten älä päästä niitä kuivumaan! Kääntele rapuvartaita paistamisen ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti