20. kesäkuuta 2011

LIMEN RAIKASTAMAT RAPUVARTAAT

Lime, chili ja valkosipuli maustavat mainiot merenelävät.




RESEPTI (4:lle)

Raaka-aineet:

n. 40 kpl tiikerirapuja
1 limen mehu
2–3 isoa valkosipulin kynttä
1 punainen, tuore chili
persilijaa, mustapippuria, sormisuolaa
öljyä

  • Valmista marinadi: Lisää limemehuun pieniksi hakatut chilit ja valkosipulit. Lisää n. 0,5 dl hyvälaatuista öljyä. Mausta tuoreella persiljalla, suolalla sekä pippurilla.
  • Valuta marinadi rapujen päälle ja anna maustua jääkaapissa n. tunnin.
  • Pujoita marinoituneet ravut grillitikkuihin (HUOM! Jos käytät puisia tikkuja, muista liottaa ne vedessä ensin).
  • Grillaa vartaat kypsiksi. Ravut kypsyvät nopeasti, joten älä päästä niitä kuivumaan! Kääntele rapuvartaita paistamisen ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti