RESEPTI (4:lle)
Raaka-aineet:
6 eriväristä paprikaa
4 (kuivahtanutta) paahtoleipäviipaletta
2 valkosipulin kynttä
pehmeää chevré-juustoa
parmesaania
aurinkokuivattuja tomaatteja
yrttejä, suolaa, pippuria
öljyä
- Kuutioi leipäviipaleet krutonkikuutioiksi ja paahda ne kuumalla, kuivalla pannulla yhdessä valkosipulin kanssa.
- Halkaise paprikat kahtia ja poista siemenet.
- Täytä paprikanpuolikkaat chevréllä, aurinkokuivatuilla tomaattiviipaleilla sekä krutongeilla.
- Mausta makusi mukaan pippurilla, suolalla ja erilaisilla yrteillä.
- Ripottele pintaan parmesaania.
- Sivele paprikoiden pintaan öljyä ja kääri ne folioon.
- Grillaa tai paahda uunin ylätasolla 200C, kunnes juusto sulaa ja paprikat saavat kauniin värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti