21. kesäkuuta 2011

VANILJAISET SITRUUNALETUT

Sitruunanraikkaat letut saavat vaniljaisen vivahteen.




RESEPTI (4:lle)

Raaka-aineet:

1 l (soija)maitoa
3–4 kananmunaa
n. 4 dl vehnäjauhoja
suolaa
sokeria
50 g sulaa voita

Lisäksi:
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (esim. Flora vanilla)
mansikoita
sitruunaa
sokeria

  • Valmista taikina: Vatkaa munat 1 litraan maitoa. 
  • Sekoita vähitellen joukkoon n. 4 dl jauhoja koko ajan sekoittaen. 
  • Lisää ripaus suolaa ja sokeria. 
  • Lisää lopuksi sulatettu voi.
  • Anna taikinan turvota n. puoli tuntia.
  • Paista letut (muurinpohja)pannulla ohuiksi ja rapeiksi.
  • Purista lettujen päälle hieman sitruunamehua.
  • Tarjoile vaahdotetun vaniljakastikkeen, tuoreiden mansikoiden ja sokerin kera.


    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti